| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Turbo Grom Grofica od Patlidžana

Član od: 20 Nov 2004 Poruke: 9701 Lokacija: Blue Moon Investigation
|
Poslao: 15.01.2007. 13:27 Naslov: The Sims 2 |
|
|
Nakon legendarne igrice The Sims (i gomile ekspanzija), pojavila se i dvojka (kasnim ali šta ću ) koju sam nabavila tek prije koji mjesec.
Iskustva? Tips&Tricks? Samo bez šifrica i ostalog - to na pp ako nekoga interesuje Ili stavite [spoil]spojler[/spoil]
Udala sam se, muž umro u mladosti (dok je još adult bio ), kći mi tinejdžerka intelekt neki , ja ostarila (60 dana stara ), čekam da mi ćera odraste pa da je udam
Neke prednosti u odnosu na The Sims:
- grafika mnoooogo bolja
- ljudi odrastaju
- WooHoo
- želje i strahovi te njihov bonus (iako ovo samo otežava igru u neku ruku)
- određene situacije na poslu gdje trebaš odabrati pravi put i od toga ti može ovisiti promaknuće ili recimo neka novčana nadoknada (ili čak novčana kazna i gubljenje skila - jednom sam charisma skill izgubila
)
- gubljenje skilova kao što sam rekla
- fit (ako ne vježbaš udebljaš se )
- gomila novog namještaja i kombinacija boja
- gomila nove odjeće, kose, lica itd. Bukvalno ni jedan sim nije isti jer možete birati doslovice svaki detalj lica
- ako igrate sa jednom porodicom i uspostavite kontakt sa nekim drugim simom, kada snimite igru i nastavite igrati sa tim drugim simom friendship će se prenositi - što je mnoooogo dobro
A vaši utisci su?
Ja sam prosto očarana  ___________________________________________________
"Objectively, I'd say I'm very smart, although it has nothing to do with my ass."
Radio Grom ispunjava domaće muzičke želje, sve što želite a ne možete nabaviti --> e-mail se nalazi u profilu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Finest Serbian Since 89 Mo Derator

Član od: 13 Nov 2006 Poruke: 1269
|
Poslao: 15.01.2007. 18:43 Naslov: |
|
|
Ne igram te dječije "igrice"  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Danijel_88 Forumaš u razvoju
Član od: 25 Okt 2006 Poruke: 321 Lokacija: Banja Luka
|
Poslao: 15.01.2007. 23:32 Naslov: |
|
|
Ja sam igrao samo The Sims. Al bilo je to davno. Bila je dosta dobra igrica. Sad kad sam pročitao tvoju preporuku moraću da nabavim i The Sims 2  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 15.01.2007. 23:48 Naslov: |
|
|
Dvica je mnogo bolja - ima neki cilj da tako kažem. Ljudi odrastaju i umiru a ti nastavljaš igrati sa njihovim potomcima, a u staroj verziji samo igraš sa jednim tipom i glavno je zgrnuti gomilu love i napredovati u firmi
Preporučujem da nabaviš ali ne prijenego pročitaš Vreme smrti  ___________________________________________________
"Objectively, I'd say I'm very smart, although it has nothing to do with my ass."
Radio Grom ispunjava domaće muzičke želje, sve što želite a ne možete nabaviti --> e-mail se nalazi u profilu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16.01.2007. 10:50 Naslov: |
|
|
Da dopunim istoriju svoje familije
Ćeru sam udala za diiivnog plavokosog i plavookog momka po imenu Draco Malfoy Prve komšije su mi Harry Potter, Hermione Granger i Maddie i David Addison
U međuvremenu sam umrla u 77oj godini života a ćera sa mužem se preselila u veću kuću. A da, mal ne zaboravih Dok sam bila živa a ćera u braku, kad god ode na posao ja se povatam sa njenim mužem a onda jedno prijep odne kad je kći otišla na posao, Drakiša spavao povatala sam se sa kućnom pomoćnicom, tj. pomoćnikom Stevenom. Problem je nastao kada se zet probudio i zatekao nas u bludnim radnjama pa mi napravio ljubomornu scenu. To veče sam i umrla (da se nisam švalerisala možda b' duže živjela )
Sad planiram unučad  ___________________________________________________
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16.01.2007. 11:22 Naslov: |
|
|
Ajd, mislim ako nije problem, upoznaj me sa Hermionom Granger(ako sam još živ poslije onog mučenja). A Harija stavi na vješala...
Moraću i ja početi igrati ove dječije igre. Napravim likove sa foruma, i onda ... hmm...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16.01.2007. 11:29 Naslov: |
|
|
| Finest Serbian Since 89 :: |
Ajd, mislim ako nije problem, upoznaj me sa Hermionom Granger(ako sam još živ poslije onog mučenja). A Harija stavi na vješala...
Moraću i ja početi igrati ove dječije igre. Napravim likove sa foruma, i onda ... hmm...  |
Samo mi prezime pošalji na pp da znam napraviti lika
Igrica je ekstra za iskaljivanje emocija (Eros i Tanatos - malo sociologije za alficu ). ___________________________________________________
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16.01.2007. 22:07 Naslov: |
|
|
Pa i nisam loš...za nekoliko minuta dva potomka. Ali samo bez odmora, podržimo akciju protiv bijele kuge.  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Garfild Majstor

Član od: 12 Dec 2006 Poruke: 786 Lokacija: Velika SRBIJA
|
Poslao: 22.01.2007. 23:18 Naslov: |
|
|
Iako je ne igram imam sve expanzije za keca i dvicu.Igra je super za one koji imaju strpljenja da cekaju da se skupe pare,ili slicno (ako ne koristite sifre)!!!
Strava game! ___________________________________________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
MC Miki Ultra Popularan Predsjednik AIESEC-a

Član od: 10 Nov 2006 Poruke: 15034 Lokacija: Banja Luka
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
detritus Potencijal
Član od: 27 Nov 2006 Poruke: 25
|
Poslao: 19.02.2007. 17:49 Naslov: |
|
|
| gotivno. ali zna da dosadi nakon par dana pa ti se opet igra itd... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zmajcica_od_nocaja Potencijal

Član od: 03 Mar 2007 Poruke: 69
|
Poslao: 14.03.2007. 17:35 Naslov: |
|
|
Pa kad nemam sta drugo raditi,i kad ne idem u skolu,kao npr. danas igram 2 University,gotino mi je to,Sims ode na koledz,tamo zivi u domu,gotivi se sa ostalima,stalno neke svirke,mozes svirati bubnjeve i gitare,i tako nabijas creativity skilove,naravo rijetki doguraju do kraja,ali eto danas mi je jedan diplomirao na politickim naukama,a kada se vratio kuci,dobio je extra posao,helikopterom dolaze po njega-i onda skontam da sam presijedila pola dana dok sam tog lika iskolovala
PS Gromice jel znas kad izlazi The Sims 2-Seasons,ako nije vec izasao?pozz |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
RoLle Pišem za ocjenu
Član od: 20 Okt 2006 Poruke: 16 Lokacija: Banja Luka
|
Poslao: 16.03.2007. 09:43 Naslov: |
|
|
| ne znam al to mi je jedna od najglupljih igara koje su dosad izdane... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pepeljuga Potencijal

Član od: 15 Mar 2007 Poruke: 57
|
Poslao: 22.03.2007. 22:42 Naslov: |
|
|
Jedna extra igra, nikad ne dosadi, nekad znam dane provoditi samo igrajuci Simse a da mi ne dosadi..obozavam tu igru...  ___________________________________________________ Ja zivim sama u svijetu tuge, pustinji hladnoj, noci duge, cak i kad svane sivi su dani, uz takav zivot i smrt me mami... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Milorad Pišem za ocjenu
Član od: 19 Mar 2007 Poruke: 3
|
Poslao: 02.04.2007. 16:58 Naslov: ronaldinho |
|
|
Meni su Simsi2 zakon! Najveca fora mi je djavo koji mi je pokupio zenu u cvijetu starosti, pred sam kraj njenog zivota! A ima tu i gluposti, npr. kad sam maksimalno napumpao Simsa za novi posao, a njega ubio NLO pred kucom!! I da pritom nisam spasio igru!Uzas...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|