| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Shone Navučen na forum :)

Član od: 30 Nov 2006 Poruke: 3374 Lokacija: Ne znam ni sam
|
Poslao: 27.01.2010. 18:55 Naslov: |
|
|
Zamro forum, de reklamirajte malo ovo, gdje su ti Gimnazijalci, profesori? ___________________________________________________ “Ljubav i požuda su dva tako različita, suprotna stanja, i tako jedna drugu isključuju da je čovjeku, u času kada zaista voli, savršeno neshvatljiva pomisao na telesno spajanje sa voljenim stvorenjem... Što je čovek erotičniji, utoliko ga manje muči seksualnost; i obratno... Postoji samo ‘platonska’ ljubav. Jer ono što se inače još naziva ljubavlju spada u carstvo čula.” |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Šajin Navučen na forum :)

Član od: 17 Feb 2004 Poruke: 1154 Lokacija: Metropolis
|
Poslao: 30.01.2010. 17:59 Naslov: |
|
|
E moj Shone, zamro forum al totalno
sad kad dođem a ono ništa se novo ne dešava ko u nekoj dolini duhova, pravo me neka nostalgija uhvati  ___________________________________________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sephirot Frozen Soul

Član od: 24 Mar 2006 Poruke: 4119 Lokacija: Na koordinatnom pocetku konfuzije...
|
Poslao: 31.01.2010. 17:18 Naslov: |
|
|
Da, znam kako ti je. :\ ___________________________________________________ Prepare for death and follow me.
Heaven won't take me because I am too bad. Hell wont take me because they're afraid I'll take over.
Internet explorer has just opened a popupp to tell you it has prevented opening of a popupp. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 01.02.2010. 21:35 Naslov: |
|
|
Vala baš...Mjesečno 3 posta, a nekad... ___________________________________________________ “Ljubav i požuda su dva tako različita, suprotna stanja, i tako jedna drugu isključuju da je čovjeku, u času kada zaista voli, savršeno neshvatljiva pomisao na telesno spajanje sa voljenim stvorenjem... Što je čovek erotičniji, utoliko ga manje muči seksualnost; i obratno... Postoji samo ‘platonska’ ljubav. Jer ono što se inače još naziva ljubavlju spada u carstvo čula.” |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
sargas Krajnje uporan

Član od: 17 Okt 2009 Poruke: 104 Lokacija: Negdje u Njenim mislima...
|
Poslao: 08.02.2010. 15:17 Naslov: |
|
|
pa ima li onda zainteresovanih da se ovo g*vno oživi...
evo ja sam sad 1. razred pa možda nešto i bude od mene  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Sephirot Frozen Soul

Član od: 24 Mar 2006 Poruke: 4119 Lokacija: Na koordinatnom pocetku konfuzije...
|
Poslao: 08.02.2010. 15:26 Naslov: |
|
|
O.o
Imamo prvacica na forumu?
To se nije desilo od kada sam ja ljude sekirom terao na forum.
Realno, male su sanse jer su se ljudi jednostavno odvikli od ovog foruma bar oni koji su bili redovni a nove ljude nema ko da doceka ovde tako da... Vidis li krug? XD ___________________________________________________ Prepare for death and follow me.
Heaven won't take me because I am too bad. Hell wont take me because they're afraid I'll take over.
Internet explorer has just opened a popupp to tell you it has prevented opening of a popupp. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Euroth Ironija Sudbine

Član od: 20 Apr 2007 Poruke: 6111
|
Poslao: 08.02.2010. 16:09 Naslov: |
|
|
Ovaj bi ih mogao poluosovinama natjerati...mada nekako nije to to, izgubio se kontinuitet, bilo bi jako teško.
(ako treba Tipov mjenjač, poluosovine, znaš gdje sam) ___________________________________________________
Inside
Hajmo opet... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Finest Serbian Since 89 Mo Derator

Član od: 13 Nov 2006 Poruke: 1269
|
Poslao: 09.02.2010. 23:13 Naslov: |
|
|
| Socijalne mreže su pobijedile. Opstali su samo forumi sa velikim zajednicama iza sebe. Forumi čija je glavna svrha za*ebancija nemaju šta da traže. Tu je FB. Šteta je pošto se ovde "između redova" mogla pročitati koja pametna riječ, a i nasmijati se moglo lijepo. Nove generacije imaju nešto novo, nama će ovo ostati u pamćenju kao nešto lijepo, tj. bar za sebe mogu reći. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
brkchey Krajnje uporan

Član od: 06 Feb 2004 Poruke: 226 Lokacija: Beyond the Realms Of Death
|
Poslao: 16.02.2010. 13:57 Naslov: |
|
|
Eksponencijalan rast informacija dovodi do prezasicenja...2012 ___________________________________________________ „Telekom Srpske”
se ozbiljno sprema za vremena
koja dolaze gradeci dobre odnose
sa svojim korisnicima koji su navikli
na kvalitetnu i pouzdanu
komunikaciju.
Aleksandar Resan,
zamjenik direktora „TEOL”- |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Nighty Soul Reaver

Član od: 30 Nov 2007 Poruke: 3156 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 16.02.2010. 23:31 Naslov: |
|
|
| Sephirot :: | O.o
Imamo prvacica na forumu?
To se nije desilo od kada sam ja ljude sekirom terao na forum.
|
Hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi
A УуууУуууУууу од када овде нисам крочио
Ево, ја поздрављам све придошлице...
Заиста ми недостаје друштванце с форума
Сећам се колико је било лепо раније писати овде, дискутовати, понекад чак и расправљати... пих
Ко год се буде враћао на форум знајте да вас све поздрављам и желим све најбоље!!! И да се чувате међусобно да вас не би јурио мотиком  ___________________________________________________
кликни ме кликни животе проклети |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
jule_to_sam_ja The Jule

Član od: 20 Dec 2006 Poruke: 4552 Lokacija: SANITARIUM
|
Poslao: 19.02.2010. 17:31 Naslov: |
|
|
Hmmmmmmm dugo se nisam svađao...
 ___________________________________________________ Wire, briar, limber-lock
Three geese in a flock
One flew east, one flew west
And one flew over the cuckoo's nest. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Nighty Soul Reaver

|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Dexter Navučen na forum :)

Član od: 10 Avg 2007 Poruke: 2006 Lokacija: My good old shell. Protected from love, and in well....
|
Poslao: 19.02.2010. 20:46 Naslov: |
|
|
| Sephirot :: | Pa, to je do...
Do svega sto si nabrojala u stvari.
Kako je ovaj forum uvek sluzio za zajebanciju (a i u manjoj meri za razmenu nekih korisnih informacija) ljudima je jednostavno dosadila uvek ista zaj*bancija uvek istih clanova. Kako je profesor Grbic ukinuo postovanje za ocenu koje je ranije (u malom broju ali ipak) donosilo po nekoliko clanova godisnje, forum je jednostavno ostao bez koliko-toliko stalnog priliva clanova koji bi mozda mogli da donesu neke nove poglede na vec odavno izlizane teme, neke nove ideje za nove ne-toliko-izlizane teme i, naravno, ono najvaznije, novi vid zajebancije na ovaj forum.
Vecina nas zeli onaj stari forum, ali to je jednostavno vec nemoguce jer ako obratis paznju na neke aktivnije teme ovog foruma videces da je od (u proseku) 50 strana teme 25 cisti spam i chat 2-3 clana foruma. Od ovih ostalih 25 strana 5 je cisto zajebavanje na temu, 5 su obavezni postovi za ocenu koji uglavnom sadrze 2-20 slova i uglavnom su u formi "da", "ne", "slazem se" i "slazem se sa..." dok su ostalih 15 strana misljenja nekih forumasa od cega su opet 2-3 strane obavezno ponovljenih postova nekih forumasa koji smatraju da nije dovoljno jednom reci svoje misljenje i da je cak pozitivno svoje (uvek isto) misljenje o odredjenoj temi ponoviti po nekoliko puta na istoj temi. A, naravno, sto vise istih misljenja je ponovljeno to post count postaje pozitivniji. |
Evo zasto Ljude je muka da citaju ovoliko =))
P.S. Salim se, nadam se da se ne vrijedjas  ___________________________________________________ We don't need another Vietnam
We don't need a nuclear bomb
We don't need another Hiroshima
We don't need a Third World War
Jimmy Cliff |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 20.02.2010. 13:27 Naslov: |
|
|
Jbt čak 10 ak novih postova  ___________________________________________________ “Ljubav i požuda su dva tako različita, suprotna stanja, i tako jedna drugu isključuju da je čovjeku, u času kada zaista voli, savršeno neshvatljiva pomisao na telesno spajanje sa voljenim stvorenjem... Što je čovek erotičniji, utoliko ga manje muči seksualnost; i obratno... Postoji samo ‘platonska’ ljubav. Jer ono što se inače još naziva ljubavlju spada u carstvo čula.” |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Cruel Majstor

Član od: 26 Avg 2008 Poruke: 714 Lokacija: black hole
|
Poslao: 22.02.2010. 15:41 Naslov: |
|
|
Нешто ми се чини да је само ова тема активна...  ___________________________________________________ Don't let the shadows swallow the light while I'm sleeping |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 08.03.2010. 22:18 Naslov: |
|
|
opa javljaju se stari članovi
narode možda mi ipak oživimo ovaj forum  ___________________________________________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Queen of the Reich Majstor

Član od: 24 Jun 2007 Poruke: 954 Lokacija: Secret Place
|
Poslao: 14.03.2010. 19:00 Naslov: |
|
|
ahahahaha!!!
naravno da je tema aktivna, pa ipak sam je ja pokrenula
Mislim zna se, ja sam ovde kraljica  ___________________________________________________ Your soul slipped away
It belongs to the Queen of the Reich
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: 16.03.2010. 12:26 Naslov: |
|
|
| Queen of the Reich :: | ahahahaha!!!
naravno da je tema aktivna, pa ipak sam je ja pokrenula
Mislim zna se, ja sam ovde kraljica  |
mislim da je ovatema čak preaktivna
pogledaj samo koliko često se piše nešto
1 post 15 mart
1 post 14 mart
1 post 8 mart
1post 22 februar
neću više da pišem  ___________________________________________________
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Euroth Ironija Sudbine

Član od: 20 Apr 2007 Poruke: 6111
|
Poslao: 16.03.2010. 21:01 Naslov: |
|
|
Ma ne mo'š ubit' ovo...  ___________________________________________________
Inside
Hajmo opet... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Nighty Soul Reaver

|
Poslao: 28.03.2010. 18:24 Naslov: |
|
|
Стравично! :]
Мора да је иза свега нека вуду магија... ___________________________________________________
кликни ме кликни животе проклети |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|