| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Šajin Navučen na forum :)

|
Posted: 09.08.2008. 20:25 Post subject: Truba i Guča |
|
|
Truba, definitivno moj najdraži instrument.
Guča, mjesto u kojem još nisam bio, ali ću otići jedne godine pa makar mi to bilo posljednje u životu.
Obožavam trubu, obažavam euforiju i dobro raspoloženje koje dolazi zajedno sa trubom. Ma to je za mene nešto najbolje. Vrh vrhova. Baš sam gledao na youtube-u, neke klipove sa prošlogodišnje Guče.
Ma to je nevjerovatno. Ove godine se održava 48. sabor trubača.
Ako ikao mognem otići ću na jubilarni 50. sabor trubača u Guči.
Takođe me zanima šta vi mislite o ovom instrumentu i ovoj vrsti muzike?
http://www.guca.co.yu/
http://www.sabortrubaca.com/ ___________________________________________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ozz Forumaš u razvoju

|
Posted: 09.08.2008. 21:52 Post subject: |
|
|
Tata mi je prije par godina bio na saboru, inace on obozava tu muziku.
Ja je isto volim, ali nista posebno!!
P-OzZ... ___________________________________________________ Kome je potreban internet novac ili pak svjez novac, potrebno je da se registrujete i procitate kratko uputstvo. NIJE SALA !
http://www.neobux.com/?r=ozrenp91 |
|
| Back to top |
|
 |
jule_to_sam_ja The Jule

|
Posted: 10.08.2008. 11:42 Post subject: |
|
|
Ne volim trubačku muziku... ___________________________________________________ Wire, briar, limber-lock
Three geese in a flock
One flew east, one flew west
And one flew over the cuckoo's nest. |
|
| Back to top |
|
 |
Mirror13 Moderator

|
Posted: 10.08.2008. 16:52 Post subject: |
|
|
Nije da je volim i da je kuci slusam al gdje trubaci dodju tu je ludnica. U Guci nisam bila do sad, ali sledece godine definitivno idem. ___________________________________________________
ZARADITE DOK SURFUJETE: http://bux.to/?r=mirror13
What are we suppose to do
After all that we've been through
Where everything that felt so right is wrong
Now that the love is gone
Love is gone....
http://slobodnasrpska.org/index.php
mislim da se rastajem s pamecu |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 10.08.2008. 17:00 Post subject: |
|
|
| Mirror13 wrote: | | Nije da je volim i da je kuci slusam al gdje trubaci dodju tu je ludnica. U Guci nisam bila do sad, ali sledece godine definitivno idem. |
pa dobro i ja ne slušam tu muziku kod kuće, ali kao što ti reče gdje god ima trubača, tu je ludnica. kad se sjetim našeg zadnjeg dana škole i onih trubača. još i nisu znali nešto extra svirati, ali mi svi pijani i veseli, ma da mi je dijete sviralo trubu, bilo bi dobro.  ___________________________________________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Euroth Ironija Sudbine

|
Posted: 10.08.2008. 17:10 Post subject: |
|
|
Ja sam rekao da ću otić na 52.
Da slušam i volim tu muziku inače, ne.
Ali, ovo je nešto drugo, ovo je filozofija, ovo je čista energija...
Nego, zar nije ovo trebalo na muziku, čini mi se da je prošle godine bila tema... ___________________________________________________
Inside
Hajmo opet... |
|
| Back to top |
|
 |
miki Majstor

Joined: 18 Jan 2007 Posts: 855 Location: over the hills and far away...
|
Posted: 10.08.2008. 20:16 Post subject: |
|
|
Ne volim trubu, ni tu vrstu muzike. Inace, tata mi je bio jedne godine, pa sam bila prisiljena slusati trubace svaki put kada se vozim u autu, a i u kuci kada pojaca . ___________________________________________________ Weird works for me... |
|
| Back to top |
|
 |
sofCHE *Gazdarica od Kafanu*

Joined: 31 Aug 2006 Posts: 4181 Location: *En mi cabeza,sin sentido,con todos mis demonios*
|
Posted: 10.08.2008. 21:28 Post subject: |
|
|
jao,obozavam trube...
i sva ta atmosfera je odlichna...veselo,vrckavo... super.
iducje godine idem sigurno <33333
inache,do jaja mi je jelenova reklama za guchuuu
http://www.youtube.com/watch?v=_UDSC4NinUU ___________________________________________________ so there's this one boy
and the way he laughts makes me smile
and the way he talks gives me butterflies,
just everything about him makes me happy
<3
|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 10.08.2008. 22:27 Post subject: |
|
|
| sofCHE wrote: | jao,obozavam trube...
http://www.youtube.com/watch?v=_UDSC4NinUU |
e i meni se ta reklama neviđeno dopada. inače mrzim gledati reklame, ali dok sam gledao ponoćno koncert, jedva sam čekao da dođu reklame, pogotovo ova za jelen pivo.
@Euroth: u pravu si, ne znam zašto sam temu postavio ovde, ali nije ni važno, uskoro će i onako otići u zaborav, jer ovdje ljudi očigledno slabo vole trubu.  ___________________________________________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Euroth Ironija Sudbine

|
Posted: 11.08.2008. 07:28 Post subject: |
|
|
| sofCHE wrote: | | inache,do jaja mi je jelenova reklama za guchuuu | WTF???
| Šajin wrote: | | @Euroth: u pravu si, ne znam zašto sam temu postavio ovde, ali nije ni važno, uskoro će i onako otići u zaborav, jer ovdje ljudi očigledno slabo vole trubu. | Ma, neko voli, neko ne voli, neko voli al' ga sramota reći, i tako... Evo, sad je ok... ___________________________________________________
Inside
Hajmo opet... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 11.08.2008. 09:45 Post subject: |
|
|
| Euroth wrote: | | sofCHE wrote: | | inache,do jaja mi je jelenova reklama za guchuuu | WTF???
| Šajin wrote: | | @Euroth: u pravu si, ne znam zašto sam temu postavio ovde, ali nije ni važno, uskoro će i onako otići u zaborav, jer ovdje ljudi očigledno slabo vole trubu. | Ma, neko voli, neko ne voli, neko voli al' ga sramota reći, i tako... Evo, sad je ok... |
ja najviše mrzim te ljude koji kažu da ne vole takvu muziku, a kad u BL dođu pobjednici Guče oni idu prvi i uživaju isto koliko i ja.
ja makar priznam, seljačko sam dijete, sa planine Starčevice, rodila me majka rumenog i zdravog, slušam sve od Miroslava Ilića do Riblje Čorbe i OBOŽAVAM kajmak, slaninu i slične "seljačke" proizvode.  ___________________________________________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
jule_to_sam_ja The Jule

|
Posted: 11.08.2008. 10:17 Post subject: |
|
|
Obožavam i ja kajmak i slaninu, a pogotovo šljivu mučenicu, ali trubu ne volim pa da me j*beš uzduž i poprijeko.  ___________________________________________________ Wire, briar, limber-lock
Three geese in a flock
One flew east, one flew west
And one flew over the cuckoo's nest. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 11.08.2008. 10:31 Post subject: |
|
|
| jule_to_sam_ja wrote: | Obožavam i ja kajmak i slaninu, a pogotovo šljivu mučenicu, ali trubu ne volim pa da me j*beš uzduž i poprijeko.  |
he he, pa jule kad se već nudiš, mogli bi se dogovoriti
ma nisam ja peder samo vam se čini  ___________________________________________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 11.08.2008. 10:56 Post subject: |
|
|
evo jedan simpatičan trailer o Guči. ima tih video klipova koliko hoćeš na youtube-u.
http://www.youtube.com/watch?v=7YZGpuCB4iE ___________________________________________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Euroth Ironija Sudbine

|
Posted: 11.08.2008. 11:06 Post subject: |
|
|
| Šajin wrote: | | Euroth wrote: | | sofCHE wrote: | | inache,do jaja mi je jelenova reklama za guchuuu | WTF???
| Šajin wrote: | | @Euroth: u pravu si, ne znam zašto sam temu postavio ovde, ali nije ni važno, uskoro će i onako otići u zaborav, jer ovdje ljudi očigledno slabo vole trubu. | Ma, neko voli, neko ne voli, neko voli al' ga sramota reći, i tako... Evo, sad je ok... |
ja najviše mrzim te ljude koji kažu da ne vole takvu muziku, a kad u BL dođu pobjednici Guče oni idu prvi i uživaju isto koliko i ja.
ja makar priznam, seljačko sam dijete, sa planine Starčevice, rodila me majka rumenog i zdravog, slušam sve od Miroslava Ilića do Riblje Čorbe i OBOŽAVAM kajmak, slaninu i slične "seljačke" proizvode.  |
O tome govorim. ___________________________________________________
Inside
Hajmo opet... |
|
| Back to top |
|
 |
sofCHE *Gazdarica od Kafanu*

Joined: 31 Aug 2006 Posts: 4181 Location: *En mi cabeza,sin sentido,con todos mis demonios*
|
Posted: 12.08.2008. 01:04 Post subject: |
|
|
| Šajin wrote: | | sofCHE wrote: | jao,obozavam trube...
http://www.youtube.com/watch?v=_UDSC4NinUU |
e i meni se ta reklama neviđeno dopada. inače mrzim gledati reklame, ali dok sam gledao ponoćno koncert, jedva sam čekao da dođu reklame, pogotovo ova za jelen pivo.
|
e,i meni (=
nekako je bash urbana reklama,bez obzira na tematiku...
ne znash da li je karneval u riu ili sabor u guchi...
mocjno izgleda,nema shta. (= ___________________________________________________ so there's this one boy
and the way he laughts makes me smile
and the way he talks gives me butterflies,
just everything about him makes me happy
<3
|
|
| Back to top |
|
 |
|